Vi hoppas att ingen har missat IFK Göteborgs kampanj #Publikrekordet där man säljer ”fiktiva” biljetter till träningsmatchen mot Falkenberg den 25 april. Varje ”biljett” kostar 25 kr styck och man swishar till 1234 01 53 27. Allt för att stärka Blåvitts ekonomi i denna märkliga coronatid.

Tillsammans med grymma forzabluewhite på Instagram utlyser vi nu en tävling där man kan vinna en valfri unik poster i A3-format. Motiven säljs i vanliga fall till förmån för Änglahjälpen men nu ska ni alltså få chansen att vinna er alldeles egna poster! Nedan får ni fyra exempel på motiven man kan välja på!

Tävlingen går till på följande vis: Man swishar valfritt belopp för att vara med och hjälpa till att slå #Publikrekordet. De fem som swishat högst belopp plus ett slumpat utvalt bidrag från och med söndag 5 april till och med söndag 12 april är med i utlottningen av en valfri poster. Det gäller att man taggar in BaraBen.com och forzabluewhite på Instagram (ni måste ha en öppen profil så vi kan se era bidrag) och laddar upp ett swishkvitto daterat tidigast 5 april och senast 12 april. Det ska vara nya köp från och med idag med andra ord! Man kan också klistra in sitt kvitto i tråden på facebook till det här inlägget eller i inlägget vi pushar ut på twitter! Lycka till och kom ihåg att alla bidrag går direkt till föreningen vi alla älskar!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier