Så blev Alexander Jallow (äntligen) klar för Blåvitt. Bytet av agent öppnade upp för värvningen, som Blåvitt utan konkurrens från andra klubbar kunde ro hem i lugn och ro. Jönköping Södras Andreas Brännström beskriver Alexander Jallow som en spelare som orkar ta väldigt många maxlöpningar, vilket innebär att han är jobbig att möta. Han gör många poäng för att vara ytterback, och har på de två senaste säsongerna gjort 10 mål och en hel del assist. Detta trots att han fick våren 2019 förstörd av en skada. Han är, enligt Brännström, som många spelare i den generationen van att träna många extrapass på egen hand, och är enkel att jobba med på det sättet. Han har väldigt höga mål med fotbollen, och är säkerligen en god investering i en framtida försäljning. Han har ett starkt psyke, inte blyg på något sätt men inte den som snackar mest i omklädningsrummet. Han är populär och omtyckt bland sina lagkamrater avslutar Brännström. Jallow hade ett år kvar på kontraktet med J-Södra och alla inblandade parter ska vara nöjda med affären. Välkommen Alexander till Blåvitt, och den vackraste av föreningar!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 days ago

BaraBen.com
Mål från @its_s.abdullahi20! Snart tillbaks i matchtruppen @ifkgoteborg? #ifkgbg ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier