Det skulle ju ha varit tre poäng…

Matchens…

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är love-e1553370457387.png

Prestation (1) står Sargon Abraham för när han visar sina futsalskills(?) och jonglerar med bollen ute på kanten och vänder bort sin motståndare fortfarande med bollen i luften. Helt enkelt fotbollsgodis i sin finaste form…

Prestation (2) creddar jag Sebastian Ohlsson för (fan vad kul att se honom på plan igen förresten). Han såg pigg och spelsugen ut och han borde nog fått en assist för sin fantastiskt fina klackpassning fram till Affane på övertiden som tyvärr inte lyckades nyttja friläget…

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är happy-3-e1553371001527.png

Glädjeämne är att vi håller nollan mot ett skickligt allsvenskt lag trots att vår försvarsgeneral, Starfelt, har sålts till Ryssland. Da Graca och Calisir verkar ha funnit sina roller och de gör båda två en riktigt bra match idag. Jag skrev för ett tag sedan att jag hoppades att Da Graca skulle växa ut till den allsvenska toppback som vi alla hoppas finns inom honom och jag tycker att han nu tar steg i rätt riktning match efter match…

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är shocked-1-e1553371373854.png

Utropstecken var Giorgi Kharaishvili som har fått lite skit de senaste matcherna då han missat en del chanser och kanske tagit något felbeslut här och där men idag visar han med råge varför han är självklar i den Blåvita startelvan. Han är extremt viktig för vårt offensiva spel men även för det defensiva. Han jobbar oerhört hårt, vinner tillbaks bollar och pressar fantastiskt fint. I offensiven ligger han bakom nästan allt vi skapar, han är lugn med bollen, tar sig ur trånga situationer och fördelar bollen fint. Det enda som saknas idag är ett mål…

Frågetecken är varför vi idag, när det är väldigt varmt och tungsprunget, inte nyttjar vårt tredje byte? Med en kvart kvar är det flera spelare som ser riktigt trötta ut så varför byter man exempelvis inte ut Sargon och får in pigga och löpvilliga ben i form av Titi, Holm eller Alexandersson? I mitt huvud känns det oerhört märkligt…

Hoppsan du glömde visst nåt stod domare Kaspar Sjöberg för. Han hade tydligen bara packat ner den Blåvita kortleken när han packade väskan för att resa till Göteborg i morse. Tre gånger drog han upp det gula kortet för Blåvita spelare, och det var inget fel på de varningarna, men han lyckades med konststycket att låta hela Norrköpings trupp lämna planen helt utan prickar i protokollet trots att det fanns 4-5 situationer där det gula kortet hade varit högst motiverat, men har man glömt kortleken hemma så har man…

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier