Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan.png

Nu fortsätter vi vår serie där vi på BaraBen tar ut våra startelvor och utmanar alla Blåvita fans att ta ut sina. Varje omgång tar ett antal BaraBen-skribenter över Poyas jobb och tar ut sina startelvor inför kommande match och du bjuds självfallet in för att skapa din egen elva så du kan visa oss var skåpet ska stå! Längst ner i artikeln finns instruktioner för hur du gör din egen startelva.

Till matchen mot AFC Eskilstuna kommer Erik Nilson och Dan Ahlman att representera BaraBen.com.

Nilsons elva

Vi borde ha slagit FFF senast. Men nu har vi ytterligare ett bra läge att haka på i toppen. AFC har varit i ganska bra form den senaste tiden, så den här gången känns det på förhand inte lika givet med vinst. Men självklart bör Blåvitt ta detta. Inga stora ändringar i min elva jämfört med min senaste.

Målvakt: Anestis får vara lite tema på matchen. Han var rolig i klippet med den grekiska reportern. Men hoppas att han får visa sin kvalitet i kassen och att han får hålla nollan.

Försvar: Ser ingen anledning att ändra något. Seb O kanske inte är lika självklar på sin plats framöver nu när Toko har sett stabil ut där?

Mittfält: Lite oklart om August är spelduglig men han är med i truppen och därmed i min elva. Hasse hade tydligen också lite problem efter lördagens träning, men han blir förhoppningsvis kry. Om dessa inte kan spela tycker jag Affane istället för Hasse och Toko istället för August, isåfall med Holm på högerbacken.

Anfall: Med Vibe skadad får Sargon chansen. Hade varit fint att se honom ta den, för han har inte direkt övertygat den här säsongen. Skulle vi få det trögt kanske läge att byta Alexandersson? Hade varit kul att se grabben.

Tycker du att Nilsons elva verkar vettig men vill justera den? Klicka här för att komma till hans startelva.

Ahlmans elva

Det är grekisk fest i stan, vilket lag som kommer på besök skiter jag i, det är dags för tre poäng och enligt mig är det följande lag som ska lösa det…

Målvakt: Kommentarer är överflödiga, Anestis står.

Försvar: Toko får fortsätta vikariera för Seb O, defensivt gör han det riktigt bra men jag vill gärna se att han lyfter sig i offensiven. Emil Holm knackar på dörren men jag ser hellre lite mer rutin i backlinjen. Calisir och Wernersson är självskrivna för tillfället och det anser jag att även Da Graca är men av en annan anledning, IFK ser en hög potential i honom men titt som tätt står han för väldigt enkla misstag som mycket väl kan kosta oss poäng. Jag vill dock, om man nu tror på honom, att han ska få chansen kontinuerligt framöver så han får chansen att ordentligt komma in i allsvenskt tempo för att på så vis få möjlighet att slipa bort sina misstag.

Mittfält: Jag har saknat Alhassan bredvid Erlingmark på det centrala mittfältet. Jag anser att vi förlorar för mycket genom att låta honom få en högre utgångspunkt. Vi behöver Alhassan och Erlingmark bredvid varandra för att skapa optimal balans på mittfältet. Jag ser gärna att Sebban får en högre utgångspunkt där han kan spela med högre felmarginal. Han har en fantastisk blick för spelet och kan slå riktigt finurliga passningar och det gör inte lika mycket om de inte går hem alla gånger om han befinner sig högre upp i banan.

Anfall: Det är i anfallet som jag slänger in min joker, in med Noah Alexandersson från start. Han har en kvickhet och en teknik som jag vill se imorgon, låt honom springa sönder AFC i 50-55 minuter så slänger vi in en mer rutinerad Sargon eller Affane en bit in i andra halvlek. Söder och Giorgi ska självfallet lira från start, visst Giorgi brände en hel del lägen mot Falkenberg men han kommer också till en hel del lägen. Kör bara Giorgi, kör!

Tycker du att Ahlmans elva verkar vettig men vill justera den? Klicka här för att komma till hans startelva.

Gör din egen elva!

Så du tror att du kan göra en bättre elva? Det tvekar vi inte en sekund på! Klicka här för att börja bygga din startelva.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan2.jpg

För att redigera elvan klickar Du på ”Create New Using This Formation”.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan1.jpg

Redigera spelarna genom att klicka på respektive spelare och sätt ett namn. Vill du ändra uppställningen är det bara att dra spelarna som du önskar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan.jpg

Dela startelvan genom att kopiera länken och lägga ut den på Twitter, Facebook eller i kommentarerna. Vill du att din elva ska synas utan att man behöver klicka på länken rekommenderar vi att du tar en skärmdump och publicerar direkt på Twitter och/eller Facebook. Självfallet använder du hashtagen #ifkgbg men framförallt vår nya hashtag där vi kan mötas framöver: #BlåvitXI.

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook

4 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier