I veckan kom en text där Berg får snacka lite om sitt vara eller inte vara i Göteborg. Jag gillar verkligen fotbollsspelaren Berg, står alltid i hans skyttegrav när folk som inte förstår fotboll ifrågasätter hans insatser i landslaget och han har gjort den ultimata blåvita resan (nästan).

Därför är det en rejäl nagel i ögat när han (om nu inte vilken journalist det nu var som intervjuade hjälpte till) uttrycker sig som att han vill avsluta i blåvitt med polarna. Jag vill inget hellre men för i helvete, vi är inget korplag. Att dra på sig den blåvita tröjan ska göras 110 procent med heder, vilja och ansvar. Det ska inte göras som en kul grej.

Tobbe är det lysande exemplet på en hemvändare, han kom innan kroppen hade lagt av, han tog en rejäl ekonomisk törn och nu är han, för mig, den störste. En person som väljer Blåvitt framför deg står i min ringhörna, punkt. Sargon och Barny har därför full backning och jag är glad över att ha såna gubbar i truppen.

Nu har HemWendtarna möjligheten att visa färg och inställa sig innan de ställer skorna. Boom Boom, Mackan, Oscar och Gurra upp till bevis. Är ni hjältar eller hyrda pistoler? En för alla och alla för blåvitt.

Över och ut
Pär


Categories:

BaraBen-podden
Facebook

1 week ago

BaraBen.com
Mål från @its_s.abdullahi20! Snart tillbaks i matchtruppen @ifkgoteborg? #ifkgbg ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier