Blåvitt har 100% segrar såhär långt in på #guldåret2019

Matchens…

Prestation stod dagens domare för då han lyckades med konststycket att blåsa frispark för Sargon Abraham några hundradelar innan Sargons eget iskalla avslut seglade in i Odds mål #känslaförspelet

Glädjeämne var Adil Titi som gjorde ett oerhört piggt inhopp. Han spelade moget, vann i princip alla dueller och bidrog även offensivt. Våra unga spelare fortsätter att ta för sig nu på försäsongen!

Utropstecken var Sebastian Ohlsson som ser riktigt spännande ut som wingback. Han är en riktig slitvarg med en härlig inställning vilket han kombinerar med en fin känsla i högerfoten och ofta väldigt kloka beslut. Idag fick han även ta steget upp i en offensivare roll där han bidrog med en härlig räd på kanten och en fin assist till segermålet från Paka.

Tråkigaste var skadan på Alhassan Yusuf. Hela Blåvitts spel höjde sig rejält efter paus under de 10 minuter som ”Hasse” var på plan. Bollen rullade mycket snabbare, det var speed på innermittfältet, vi ägde mer boll och Alhassan var en stor bidragande orsak till kvalitetshöjningen.

Clown var dagens speaker som inte verkade ha koll på någonting överhuvudtaget. Det var inte många namn som uttalades korrekt, när man exempelvis lyckas få August Erlingmark till Augusto Erlingmark då är det riktigt illa. Han fortsatte matchen igenom med lustiga uttal, exempelvis satte Patrik ”Packa” Lagemyr kvällens segermål. Det var inte heller lätt att hålla reda på ställningen, Blåvitt ledde med 1-0, 2-0 och till och med 3-0 i en match som gick från 1-0 till 1-1 och slutligen 2-1… men men hela läktaren fick iallafall flera goa skratt!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier