Omgång nio av Fantasy Premier League är nu avklarad och i topp har vi fortfarande BK Framfall som rattas av Joachim Johansson. Det var en trög omgång för många lag och även Jocke kämpade en del och landade på, för hans del, mediokra 46p. För att finna den bästa poängen den här veckan får vi klättra ganska långt ner i tabellen, på plats 297 hittar vi DFC som coachas av David Holm och han plockade in finfina 80p. Toppstriden är fortfarande riktigt tajt, Jocke jagas av en hel drös spelare och det skiljer bara tre poäng i topp 3. Gör någon ett ryck kommande vecka?

Det var återigen en riktigt risig vecka för Ahlmans trippel då mina tre val bara drog in fem poäng tillsammans men förhoppningsvis kommer förra veckans trippel leverera framöver så tog ni in nån av dem hoppas jag att ni inte plockar bort dem för snabbt. Veckans Gaisare prickade jag dock in fint, som förväntat fick Ramsey inte starta, han hoppade in sista 10 och plockade bara en poäng.

Ahlmans trippel

Back: Shane Duffy, Brighton. (4.5)

Mittfältare: Mesut Özil, Arsenal. (8.4)

Anfallare: Alexandre Lacazette, Arsenal. (9.8)

Shane Duffy lirar i ett Brighton som är på uppgång, man har två raka segrar och två raka nollor. Framöver har man också ett riktigt fint spelschema och det lär trilla in fler nollor framöver. Duffy är dessutom livsfarlig i luftrummet på fasta situationer och levererar också en del assist. Hittills i år har han stått för två mål och två assist så om ni behöver göra lite utrymme i transferbudgeten kan Duffy vara ett namn att satsa på.

Mesut Özil utnämnde jag i inledningen av spelet till Veckans Gaisare men nu är det dags att plocka in honom. Han kostar bara 8.4 men har absolut samma potential som grabbarna på 10+ miljoner. Arsenal ser riktigt fina ut framåt och en glad Özil i ett offensivt Arsenal är livsfarlig och han kommer fortsätta att leverera assist och mål.

Arsenal har gjort 10 mål de senaste matcherna och Lacazette är livsfarlig framför mål, han vilades i Europa League senast och jag skulle bli högst förvånad om han inte startar borta mot Crystal Palace.

Veckans Gaisare

Hela Crystal Palace

De närmsta fyra omgångarna har man Arsenal (H), Chelsea (B), Tottenham (H) och Man United (B) och man är inne i en riktigt risig form där man bara har plockat en poäng de senaste fyra matcherna. Håll er borta helt enkelt!

Slutligen skall vi också se hur det går för alla våra Blåvita profiler i vår punkt Kändistabellen.

Kändistabellen

1 Eijlert Björkman IF, August Erlingmark 541p plats 80, poäng GW9 40.

2 Adil Titi, Adil Titi 504p plats 202, poäng GW9 38.

3  Facit FC Noah Alexandersson 474p plats 322, poäng GW9 45.

4 FC Scholm United, Stefan Holm 455p plats 418, poäng GW9 44.

5 LexLucion, Tobias Hysén 444p plats 452, poäng GW9 42.

6 LångabollarpåEijlert, Andreas Öhman 417p plats 561, poäng GW9 41.

7 Narcastle, Billy Nordström 399p plats 613, poäng GW9 33.

Precis som för de flesta den här omgången var det också en trög GW för grabbarna i Kändistabellen. Erlingmark är fortfarande i topp och hänger även kvar i topp 100 totalt. Det var inga skiftningar i tabellen den här veckan, frågan är om någon kommer höja sig framöver och börja klättra?

BaraBen-podden
Facebook

4 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier