Blåvittshopen har fått mycket skit genom åren och jag är den förste att erkänna att en hel del av det som har producerats helt enkelt har varit för dåligt. Nu har man dock tagit fram två förslag på en jultröja där man vill att vi supportrar ska rösta om vilken vi vill se i shoppen fram mot jul. Här känner jag att Blåvitt är helt rätt på det, vissa skakar säkert på huvudet och menar på att tröjorna ser anskrämliga ut men det är det som är grejen, ju klatschigare desto bättre! Så kallade Ugly Christmas Sweaters är en populär trend runt om i världen och jag applåderar marknadsavdelningen för att man hänger på den här hypen som halva kändiseliten runt om i världen har hakat på.Jag känner dock att om man nu ska haka på den här trenden då får man också löpa hela linan ut så det inte blir mellanmjölk av alltihop. IFK Göteborg uppmanar dig, mig och alla Blåvita fans att gå in på Facebook och rösta på vår favorit. I min värld finns det bara en värdig vinnare och det är ”Snögubbetröjan” och till min förskräckelse ser jag att den har halkat efter rejält i omröstningen. Om jag nu ska vandra runt i en ful jultröja på julafton då vill jag vandra runt i en FUL jultröja. Så gör som mig, klicka på bilden för att ta er till omröstningen och rösta på Snögubbetröjan!

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier