Som supporter kan man tycka vad man vill om hur IFK Göteborg sköts, man kan tycka till om Mats Grens kompetens, vilka värvningar som görs eller kanske inte görs, hur marknadsavdelningen sköts, vilka spelare som borde spela, vilken taktik som ska användas. Man kan ha åsikter om hur styrelsen sköter sitt uppdrag, hur ekonomin ska förbättras, vem som ska kommunicera och hur det ska kommuniceras. Vi kan fundera kring hur man bäst nyttjar arenan, vilken öl som ska säljas och hur man smidigast sköter biljettinsläppet. Vi kan och ska ha åsikter om allt mellan himmel och jord, vi behöver absolut inte vara överens men det är när idéer stöts och blöts som man utvecklas och kan föra ett projekt framåt.

En sak har vi dock alla gemensamt och det är kärleken till Blåvitt, vi alla vill att det ska gå så bra som möjligt för vårt älskade IFK Göteborg och en sak vi alla kan göra för att underlätta för Blåvitt att uppnå nya framgångar det är att visa vårt stöd. Vill vi att spelarna ska prestera så bra som de bara kan då ska det vara fullsatt på arenan, vill vi få in spännande nyförvärv ja då duger det inte att det kommer 6-7000 personer till Gamla Ullevi. Vi ska skapa en hype kring Blåvitt, spelare från när och fjärran ska vilja komma hit och spela framför vår fantastiska publik, uppleva atmosfären på Gamla Ullevi. Vill vi att IFK ska ta nästa steg ja då gäller det att vi tar vårt ansvar och går på matcherna, vårt publiksnitt ska upp, stödet ska kännas in i ryggmärgen och inte minst så behövs biljettintäkterna för att skutan lättare ska kunna styras åt rätt kurs.

Fredagen den 10 augusti kl. 19:00 tar Blåvitt emot Sirius på Gamla Ullevi. IFK Göteborg har nu skapat en kampanj med AW-priser. Från och med idag och veckan ut säljs ALLA biljetter på hela arenan för 99:- styck, det är ett helt fantastiskt erbjudande. Normala matchdagar finns det i princip inga ursäkter för en supporter att inte vara på plats, den här gången finns det ABSOLUT inga ursäkter för att inte vara på plats. Köp din biljett här! Nu sluter vi samman och gör allt det vi kan göra så är det upp till alla på Kamratgården att sen sköta sitt på allra bästa vis. En för alla, alla för Blåvitt!

https://www.instagram.com/p/BlyUxlthSPT/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier