BaraBen-Podden är tillbaka. Den här gången med Dario Goles, Antonijo Matanovic och Daniel Andrén. Sågen plockas fram efter några dåliga insatser, men panelen gör också sitt bästa för att vara konstruktiv i sin kritik.

Europa, och spelet utanför Allsvenskan, är det bara en fåfäng dröm? Panelen är tämligen överens om att den drömmen inte lever just nu. Samtidigt är man enig om att spel i Europa är viktigt på sikt för att den här satsningen på rutinerade spelare ska betala av sig.

Daniel Andrén står för en pudel. Antonijo Pudlar inte.

Bottenstrid? Nej, det ska det inte behöva bli.

Har vi fått ut det vi förväntat oss av de berömda hemvändarna? Ser Oscar Wendt lite skärrad och nervös ut? Är Marcus Berg en ledare? Hemvändarna diskuteras utifrån olika vinklar.

Foto: Emelie Hübner

Ekonomi ur ett större perspektiv än det allsvenska utlovas när nestor Matanovic går igenom danskens siffror på ett pedagogiskt vis.

Hur ska supportrar göra för att visa sitt missnöje? Det är givetvis fritt fram för individen att göra vad den vill med sina känslor. Men en planstormning på träning är kanske inte att föredra.

Panelen pratar dessutom om bengaler och är väl inte helt överens i sin syn på dem.

Antonijo har ett tydligt avgångskrav och Dario vill inte att polisen ska röra vår läktarkultur.

Trevlig lyssning!

Lyssnar gör du här: https://shows.acast.com/baraben-podden/episodes/baraben-podden-episod-29-farval-europadrommen-sagen-av-blavi?fbclid=IwAR0nOKr75KTQfZN_Raf1aBbKPHyUoevy3AZRKIu_1oHju8Op5jqvCbvbZME

Här: https://open.spotify.com/episode/634lBXKrzd4Sl3128AD5Kj

Och på alla andra tänkbara tjänster.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

3 weeks ago

BaraBen.com
Det här var åt helvete! #ifkgbg #ahlmansfemling ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier