Ja vad kan man säga i denna soppa. Som supporter är man enögd så är det bara. Vi har fått spelare som kommit på Bosman till oss och supportrar till andra klubbar har blivit supersura av på den spelare och oss. Det är en del av fotbollen.

Faksimil expressen.se

Med agenter inblandade så känns det dock som att det blir mer av den varan. Agenter ser till sin plånbok dvs de skiter i regel blank i vilken klubb spelaren spelar i och hur den avslutar i en klubb innan den går till en annan.

En spelare som agenten kanske inte ser att den kan tjäna så mycket på i en ”vanlig” affär måste ju gilla en Bosman eller free transfer som det lite fint heter. För trots att Blåvitt i det här fallet inte får en spänn så borde väl VW få någon form av sign on? Som då agenten får del av..

När spelarna representerade sig själva (ja på stenåldern alltså) så var man i regel lite mer mån om att få ett bra och fint avslut. Man var kanske intresserad av att kunna komma tillbaka.

Är det snyggt av Kenneth och Victor plus agent att sköta detta i media och inte internt? Nä kanske inte MEN det är en storklubb som VW lämnar och då får man räkna med att bli granskad och få skit. Vet vi allt som verkligen har hänt? Nä garanterat inte. Vi vet bara vad vi kan pussla ihop av det som syns i det officiella och sedan lägger vi till för att fylla hålen.

Vad vet vi supportrar då

1. VW har skrivit på för Mechleen
2. Han var inte med på träningen i lördags
3. Kenneth verkade inte vara informerad
4. Agenten skyller allt på föreningen
5. VW hittar offerkoftan

Sedan så vet vi också att blåvitt har stöttat VW när det snurrat privat för honom, att då sköta den här kommande övergången så dåligt är katastrof.

Kommer han att saknas sportsligt? Nä vi kommer att hitta en lösning och om 1 år så har man förträngt detta. Det är ingen starkt lysande stjärna som går. Tack och hej Victor

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

4 days ago

BaraBen.com
Mål från @its_s.abdullahi20! Snart tillbaks i matchtruppen @ifkgoteborg? #ifkgbg ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier