Det har spekulerats vilt (beroende på vad du jämför med) kring vad vi menat med allt prat om ”avgå”. Har någon fått sparken? Bör någon få avgå för att man skeppat iväg Hasse för billigt? Nej, vi pratade inte om någon specifik person. Efter några år i dvala är det så dags att väcka liv i BARABEN-PODDEN!

Vi hade diskuterat tiden länge och första inspelningen fick skjutas på framtiden ett par gånger. Platsen var från början lika självskriven som Robin Söder är i startelvan. Vi vill rikta ett stort tack till Haket som fungerande som eminent värd för tillfället. Nästa inspelning kommer vi tillbaka, utan tvekan.

Första avsnittet är döpt till Avgå och för att få en djupare förståelse för vad titeln innebär kan jag inte annat än att varmt rekommendera en lyssning. Det kostar inte en krona.

I premiären, eller återkomsten, om du så önskar, avhandlar Markus Hankins, Antonijo Matanovic, Christian Olsson och Daniel Andrén silly season, ekonomi, svek och annat smått och gott.

90 minuter plus tillägg blev det. Håll i hatten!

Categories:

BaraBen-podden
Facebook

6 days ago

BaraBen.com
Mål från @its_s.abdullahi20! Snart tillbaks i matchtruppen @ifkgoteborg? #ifkgbg ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kategorier