Nu är genrepet avklarat, vi vann, vi höll nollan och Robin Söder gjorde mål…

Matchens…

Prestation måste vara Giorgis fantastiska framspelning till, en helt rätt löpande, Robin Söder som hur kyligt som helst placerade in 1-0!

Glädjeämne var att laget höjde sig flera snäpp jämfört med de två senaste matcherna, att vi vann och att vi dessutom höll nollan!

Utropstecken var Giorgi som äntligen visade gammal god form igen. Jag har varit lite orolig men nu känns det som att han bara kommer att bli bättre och bättre ju längre säsongen går.

Frågetecken var återigen Victor Wernersson och hans defensiva insats. Ibland blixtrar han till offensivt men jag ställer mig frågande till hur vi ska lyckas hålla tätt på vänsterkanten när motståndet höjer sig några snäpp jämfört med Örgryte från superettan?

Tråkigaste var att se att 25-åriga Affane med, i mitt tycke, begränsad potential gick före vår 18-åriga jättetalang Alhassan Yusuf när bytet med Paka skedde med 20 minuter kvar. Jag hoppas verkligen att vi får till en försäljning eller i värsta fall en utlåning av Amin nu när både Barny och Toko har kommit in i truppen. Konkurrensen känns för tuff för att han ska vara en startspelare och då vill jag inte se att han sitter bänk och går före våra unga talanger vad det gäller inhopp och speltid. Vi är i stort behov av att förädla våra unga spelare både för att säkra ekonomin genom fina försäljningar men även såklart för att vi ska kunna överraska i årets allsvenska. Med det sagt vill jag bara lägga till att jag tycker att Amin verkar vara en störtskön kille och att han gör ett jäkligt bra jobb för exempelvis IFK i Samhället men jag tror att han har alldeles för hög lön för att vara en bänkspelare och våra unga talanger behöver som sagt speltid.

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier