Vi är inte starkare än vår svagaste länk…

Matchens…

Prestation blir självfallet Pakas fantastiska mål där vi får se honom från hans allra bästa sida, härlig bollbehandling, en tunnel och ett iskallt avslut.

Glädjeämne var att vi inte lade oss ner och dog efter underläge 3-1 i halvtid utan att vi mal på, reser oss, kvitterar och faktiskt är närmst segern. Visst Örebro fortsatte att trycka på då de behövde göra fler mål för att gå vidare men Blåvitt nyttjade det och vi ska inte be om ursäkt för poängen.

Utropstecken var Paka som stundtals glimrade till och visade varför han en gång i tiden beskrevs som vår största talang på länge. Han har ett fantastiskt skott i ribban, han står för ett härligt mål och har bud på fler. Nu hoppas vi bara att han får vara skadefri så han kan fortsätta på den inslagna vägen.

Frågetecken är om vi har råd att gå in i den allsvenska säsongen med en vänsterback som då och då bjuder på fantastiska offensiva räder, såsom dagens mål, men som samtidigt är ruskigt svag i det defensiva spelet? Vi släppte in två lätta med anledning av individuella misstag från Wernersson och det kunde blivit fler insläppta från hans kant.

Clown… det fanns egentligen ingen solklar clown idag men vi kan väl passa på att ifrågasätta beslutet om att blåsa straff när ÖSK:aren föll ruskigt enkelt?

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier