BARABEN AVSLÖJAR. Enligt uppgifter till BaraBen.com har fotbollsmagasinet Offside granskat IFK Göteborg – med fokus på sportchefen Mats Gren.
Natten mot måndagen kommer Offsides nya nummer (den digitala utgåvan) där huvudnumret lär skaka om i korridorerna på Kamratgården.

Ledande profiler har fått lämna en efter en under de senaste åren – men Mats Gren är kvar.

Personer med insyn på Kamratgården som BaraBen haft kontakt med säger att ett det kommande reportaget är ett massivt arbete där intervjuer med närmare 25-30 personer i och omkring föreningen IFK Göteborg ska ha genomförts. Detta har lett till att man på Kamratgården under en tid väntat på publiceringen – då ryktet snabbt gått bland de befintliga och före detta Blåvitt-profilerna om vad som är på gång.

”Reportaget tros knappast stärka den redan kritiserade sportchefens aktier”

Fotbollsmagasinets Offsides mål sägs enligt BaraBens uppgifter ha varit att kartlägga föreningens turbulenta tid under de senaste säsongerna – då många personer i ledande ställning hoppat av eller tvingats bort. Enligt det BaraBen.com erfar verkar det Göteborgsbaserade fotbollsmagasinet i sitt reportage ställa sig frågan:

  • Hur har Mats Gren lyckats behålla sitt jobb när i princip alla andra i maktpositioner tvingats lämna IFK Göteborg?

Ryktena om Offsides kommande reportage har under en tid florerat även i  supporterkretsar och skapat en oro bland flera ledande personer inom och nära IFK Göteborg. Enligt de personer med insyn på Kamratgården som BaraBen.com varit i kontakt med är nämligen bilden som framkommer av sportchefen Mats Gren fokus för oron. Reportaget tros knappast stärka den redan kritiserade sportchefens aktier för att få fortsatt förtroende i Blåvitt – eller sympatier från den omgivning av fans och sponsorer som följer IFK Göteborg.

Sveriges största fotbollsmagasin Offside.

Enligt uppgifter släpps Offsides nya nummer till prenumeranter efter midnatt på söndag, natten mot måndag (på deras sajt). Först då vet vi om oron på Kamratgården varit befogad – eller i onödan… 

Categories:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier