Vafan inte ännu en gång…

Matchens

Prestation var Dahlins fantastiska reflexräddning på övertid som tyvärr i slutändan inte betydde något då Norrköping tilläts att trycka in returen.

 

Glädjeämne var att Blåvitt i 90 minuter var mer eller mindre felfria i defensiven, att man hade ett helt annat lugn på planen än vad vi är vana vid. Passningsspelet såg mycket bättre ut och vi hade ett flertal spelare som fortsatte att övertyga, exempelvis Sakor, Paka, Seb O och Starfelt för att nämna några.

 

Utropstecken var Fredrik Oldrup Jensen som gjorde det mesta rätt i gårdagens match. Han var lugn med bollen, hade ett fint passningsspel och skötte sina defensiva uppgifter exemplariskt. Fortsätter han på samma vis kommer vi ha mycket glädje av honom framöver.

 

Frågetecken får bli vilken nivå 195 centimeter Marcus Degerlund egentligen håller om han inte slängs in sista fem minuterna när Norrköping går på ren desperation och flyttar upp sin mest nickstarka mittback i anfallet och matar långa bollar på honom.

 

Clowner är de supportrar som efter matchen slänger ur sig hatiska kommentarer i sociala medier riktade mot Kristopher Da Graca. Visst har man all rätt att vara kritisk mot taktiken och enskilda spelares insatser efter en match men att spy ur sig hat och förolämpningar gagnar verkligen ingen.

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier