Transferfönstret är öppet, tystnaden från Mats Gren är total och då börjar självfallet ryktena att spridas. Läser man på olika Blåvita forum och hänger man med i sociala medier under #ifkgbg då matas man med rykten och diverse teorier, allt från uppenbara troll till personer som har haft rätt tidigare i den Blåvita sillyhistorien så vem ska man tro på? Ja det lämnar jag till er att själva avgöra…

Användaren @springh87 (jöteborg) på Twitter skrev följande den 18 juli:

Igår dök det upp ett rykte på Alltid Blåvitts forum, ett forum där det diskuteras högt och lågt och där det är tacksamt för diverse ”troll” att droppa rena nonsenhistorier… gårdagens ”bomb” kom från användaren ”Blåvitt_forever” som skrev att han satt och diskuterade med en sportchef i en annan allsvensk klubb som hävdade att Gren hade något stort på gång, en offensiv spelare med galna spetsegenskaper. Han skulle vara svensk, 27-28 år, spela i en liga i Europa, kosta pengar och Gren var långt framme i förhandlingarna.

För ett par dagar sedan la Lasse Vibe upp en bild på sig och Emil på Instagram när de klappar om varandra i den Blåvita dressen med bildtexten: ”Funny old game” följt av en berg-och-dalbane-emoji, folk gick då bananas, la ihop ett och ett och hoppades att det skulle innebära att han tröttnat på Kina och ville tillbaks till Göteborg.

https://www.instagram.com/p/Blnh3LDHVlX/?utm_source=ig_web_copy_link

Efter det har folk börjat tagga honom på Twitter där de bönfaller honom att ”komma hem” och flertalet av dessa inlägg har gillats av just Lasse Vibe själv. 1+1 = 3?

Inatt dök det upp ytterligare ett rykte på Alltid Blåvitts forum den här gången från signaturen OldTown_Gbg som skrev: ”Om en och en halv vecka kan det komma att ske något stort, så även om Blåvitt_forever trollar så kan det ske något då. Inget namn och vilken position det gäller men forumet kommer nog att andas optimism igen. Bara att hoppas alla pusselbitar faller på plats och skyll fan inte på Gren om det fallerar, vissa saker kan man bara inte påverka.”

På twitter den senaste tiden har det också droppats små hintar om att Marcus Berg kanske inte är så långt borta från Blåvitt som man kanske kan tro…

Jag lämnar er nu med den kloke Thomas Di Levas ord:

Vem ska jag tro på
Tro på
Tro på när
Tro på när allt är såhär
Och ingenting vi nånsin med nåt menar
För vem ska jag tro på
Tro på tro på när
Tro på när allt är såhär
Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut

 

 

 

Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier