Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan.png

Nu fortsätter vi vår serie där vi på BaraBen tar ut våra startelvor och utmanar alla Blåvita fansatt ta ut sina. Varje omgång tar ett antal BaraBen-skribenter över Poyas jobb och tar ut sina startelvor inför kommande match och du bjuds självfallet in för att skapa din egen elva så du kan visa oss var skåpet ska stå! Längst ner i artikeln finns instruktioner för hur du gör din egen startelva.

Till matchen mot Hammarby IF borta kommer Daniel Andrén och Erik Nilson att representera BaraBen.com.

Nilsons elva

På det stora hela är det svårt att kasta om i ett lag som just nu är väldigt stabilt. Nu blir det förvisso betydligt tuffare motstånd än i de senaste matcherna. Bajen är ruggigt vassa på sin plastmatta i telefonkiosken. Det är dock bra att Djurdjic är avstängd, hans driv är alltid jobbigt att möta. Vi har ändå en bra chans att knipa en riktigt viktig trepoängare. Ses på Tele2!

Målvakt
Som vanligt helt given. Skrev en hyllningskrönika till greken häromdagen.

Försvar
Vill se Koffe fortsätta ta steg. I övrigt är det inte mycket att orda om. Tror att Toko kommer att göra en stark match igen. Calisir ordinarie i armenska landslaget, ganska häftigt.

Mittfält
Då August är sjuk väljer jag Hasse bredvid Sebban. Ett bra par som tillsammans kan slita sönder Bajen. Sana är kanske vår bästa spelare just nu, så himla fin passningsfot.

Anfall
Det vore underbart om Robin får göra mål på Söders bröder. Med en Giorgi som börjat göra mål igen och en superfin Hosam (som dessutom nu får spela på underlaget han är mest van vid) kan det bli åka av för Bajen.

Andréns elva

Hammarby borta och Blåvitt har allt att vinna. Inte för att man var bottentippad inför säsongen utan för att Hammarby kallt räknat med en Europaplats, vilket sätter (onödigt hård?) press på hemmalaget. Förlorande lag får nog tyvärr glömma SM-guldet och även en topp 3-placering kan bli tuff att nå vid förlust. Skador och avstängningar kan komma att skaka om hemmalaget, men sådant tillhör fotbollen. Minns att vi också varit skadeplågade under säsongen.

Det här har en del förutsättningar för att bli en rätt fin eftermiddag.

Målvakt: Anestis.

Backlinjen är lika självskriven som målvakten nu för tiden. Kul att dessutom kunna ställa två landslagsmän på banan, en är förvisso hemmahörande i U-21, men ändå. Grattis, Koffe, till den uttagningen! Se till att öka under slutspurten så ska du se att du får göra Aiesh sällskap till något lagom demokratiskt land i Januari.

Med sitt gnälliga fyrtorn avstängd blir behovet av fysik inte lika stort. Nu saknas August förvisso, men jag hade ändå spelat Sebastian Eriksson tillsammans med Hasse. Det är viktigt att sätta press på Counter Strike-esset från Värnamo (han är enligt uppgift en av de bättre i världen på att slå passningar när han inte sätts under press). Det är onödigt att ge honom tid att ställa in siktet för att prickskjuta sina frejdiga kompisar i fram.

Framåt vill jag se Vibe istället för Söder till att börja med. Jag vill ha Vibes snabbhet som hot mot Hammarbys backlinje. De ska inte våga kliva för högt av rädsla för att åka på farliga kontringar. Söder borde naturligtvis starta, men såväl Söder som Vibe kommer behöva vädras under morgondagen för att inte gå sönder på Rockarenans (såg Stones där 2014) plastmatta.

På sidorna fortsätter vår irrationella poängmaskinsduo. Hoppas att man får tillfälle att testa David Seama…förlåt, Wiland i hemmamålet. Undertecknad är osäker på hur skarp han är efter alla skador.

Kul att många Änglar kommer att vara på plats – hoppas att ni får en strålande eftermiddag och kväll!

Gör din egen elva!

Så du tror att du kan göra en bättre elva? Det tvekar vi inte en sekund på! Klicka här för att börja bygga din startelva.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan2.jpg

För att redigera elvan klickar Du på ”Create New Using This Formation”.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan1.jpg

Redigera spelarna genom att klicka på respektive spelare och sätt ett namn. Vill du ändra uppställningen är det bara att dra spelarna som du önskar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är startelvan.jpg

Dela startelvan genom att kopiera länken och lägga ut den på Twitter, Facebook eller i kommentarerna. Vill du att din elva ska synas utan att man behöver klicka på länken rekommenderar vi att du tar en skärmdump och publicerar direkt på Twitter och/eller Facebook. Självfallet använder du hashtagen #ifkgbg men framförallt vår nya hashtag där vi kan mötas framöver: #BlåvitXI.


Categories:

Tags:

BaraBen-podden
Facebook
Kategorier